Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.magura-calanului.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va rugam nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile in format text sau grafic in scop de prezentare generala sau la un grad specific de detaliere gandit si asigurat de realizatorii lui. Conformitatea acestora la un moment dat nu este garantata a-priori, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte, referentiabile sau sustinute de documente, publicatii, surse de date credibile si acceptate in mediul stiintific.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.magura-calanului.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

INSTITUTUL GEOLOGIC AL ROMÂNIEI (denumita în continuare I.G.R., nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.
I.G.R.detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate (daca este aplicabil). Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati informatiile si datele existente sau aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni. Pentru informatiile publicate, referinta datata sau nedatata se va face intotdeauna la aceasta adresa de web-site, pentru conformitate.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea I.G.R., care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.magura-calanului.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de I.G.R.. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea I.G.R. sau a administratorului site-ului.

Accesul si utilizarea paginii www.magura-calanului.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.magura-calanului.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.magura-calanului.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.magura-calanului.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor autorizati ai I.G.R. pentru administarrea site-ului www.magura-calanului.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor de cercetare realizate asociat cu obiectivul mentionat. I.G.R. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, I.G.R. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Continutul paginii web www.magura-calanului.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de www.magura-calanului.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si contine, de asemenea, numeroase domenii/cazuri specifice în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest model de document. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instantele de judecata vor interpreta Regulamentul de aplicare.

Desi toate informatiile de pe site-ul www.magura-calanului.ro au fost selectate si prezentate cu atentie privind trasabilitatea sau concordanta stiintifica / administrativa, nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii generale si specifice actualizate si exacte referitoare la obiectivele mentionate.
I.G.R. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea acestora in cazul in care sunt constatate.